• Eén van de gasten laat op de verwendag haar nagels lakken.
• Eén van de gasten laat op de verwendag haar nagels lakken. Foto: THHT

Verwendag Toon Hermans Huis met voor elk wat wils

Algemeen 314 keer gelezen

TIEL • Lekker je haar laten doen, een massage, schoonheidsbehandeling of manicure. Voor elk was er wat wils op de verwendag, die onlangs in het Toon Hermans Huis Tiel (THHT) werd gehouden. 

Zo’n dertig gasten genoten van de activiteiten die geheel belangeloos werden aangeboden door een aantal specialisten. Ze werden verwelkomd door de gastvrouwen van het THHT, een centrum dat zich richt op mensen die geraakt worden door kanker. 

Op de verwendag was er ook ruimschoots gelegenheid om met elkaar koffie te drinken, te praten en gezellig samen te zijn. Ook ontbrak een uitgebreide lunch niet. De dag werd gesponsord door Rotaryclub Tiel Waalstreek.

Twee tot drie keer per jaar wordt de verwendag gehouden in het THHT aan de Dr. Schaepmanstraat 23 in Tiel. En iedere keer is het weer een groot succes. “De gasten gaan altijd blij en enthousiast naar huis”, aldus de gastvrouwen. 

Altijd welkom
Wie interesse heeft in de activiteiten van het Toon Hermans Huis, is altijd van harte welkom om langs te komen op dinsdag, woensdag of donderdag. Meer informatie is te vinden op de website www.thht.nl. Hierop kan een ieder zich inschrijven voor de nieuwsbrief, waarin de activiteiten aangekondigd worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden