Afbeelding
Foto: 123RF.com

Verwenochtend voor vrouwen met borstkanker in het Toon Hermans Huis

Algemeen 385 keer gelezen

TIEL • Vrouwen met borstkanker zijn op woensdag 12 oktober welkom op een verwenochtend, georganiseerd door Ziekenhuis Rivierenland en het Toon Hermans Huis in Tiel. 

Er zijn creatieve en sportieve workshops, informatie, inspiratie en ontmoeting.

De verwenochtend

De verwenochtend is bedoeld voor alle vrouwen die te maken hebben of hebben gehad met borstkanker. De activiteiten vinden plaats in en om het Toon Hermans Huis, dr. Schaepmanstraat 23 in Tiel. De inloopochtend begint om 10:00 uur en eindigt om 12:30 uur.

Koffie

Er is voor iedereen koffie met wat lekkers, informatie over voeding en informatie over bewegen. Voor dat laatste komt sportschool Cosyclub Juliën in actie.

Yoga en workshops

Bezoekers kunnen deelnemen aan een workshop yoga, happy stones maken of massage door de schoonheidsspecialiste. Aan de yogales kunnen maximaal vijf mensen meedoen, er zijn twee rondes van 45 minuten. Daarnaast is er alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten en in een ontspannen sfeer in contact te komen.

Aanmelden vooraf

Wie langs wil komen, kan zich vooraf even aanmelden via buddyhuis@zrt.nl. Meedoen aan een van de activiteiten is alleen mogelijk na aanmelding vooraf.

Buddy

Ziekenhuis Rivierenland en het Toon Hermans Huis werken al lange tijd samen voor de ondersteuning van mensen met kanker. Vorig jaar is speciaal voor hen het buddyproject gestart. Hierbij kunnen mensen met kanker elkaar helpen bij het omgaan met de ziekte, door als buddy te fungeren. 

De verwenochtend past in de traditie om in oktober borstkankermaand iets te organiseren voor de vrouwen die met deze ziekte te maken hebben.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie