De finalisten van het gemengd dubbel 6.
De finalisten van het gemengd dubbel 6. Foto: Aangeleverd

(Over)verhit Mutters Belt Open tennistoernooi in Heukelum

Sport 554 keer gelezen

HEUKELUM • Het jaarlijkse Mutters Belt Open tennistoernooi van 11 t/m 19 juni was ook dit jaar weer een groot succes. De temperatuur liep in de loop van de week langzaam op. Het was afgelopen zaterdag afzien voor de spelers bij bijna 40 °C.

Er was ook veel verhitting bij de toeschouwers op het prachtige terras van TC de Belt. Het publiek kwam aan haar trekken met een record aan zenuwslopende driesetters. De langste wedstrijd duurde ruim drie uur. Na zinderende finalewedstrijden zijn de eerste prijzen gegaan naar: DD 8: Annie Arnts (T.C. de Belt) en Hilda Schefferlie (T.C. de Belt), HD 8: Maarten Kruijt (T.C. de Belt) en Maarten Molenaar (T.V. Waalrackets), DD 7: Anita Vergouwe (T.C. de Belt) en Esther Arnts (T.C. de Belt), HD7: Fabian Greveling (G.T.C. Overwaard) en Bert Lammers (G.T.C. Overwaard), HE7: Luuk Hilhorst (T.C. de Belt), GD6: Julia Mulder (TC de Belt) en Luke de Pauw (L.T.V. Vianen) en HE5: Hans de Vos (T.C. Leerdam).

Spelers en toeschouwers hebben genoten van een week vol mooie en sportieve wedstrijden. Het volgende open tennistoernooi in Heukelum is van 22 t/m 28 augustus.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden