Twaalf teams streden om de winst tijdens het GO'97 Indoor Volleybal Toernooi.
Twaalf teams streden om de winst tijdens het GO'97 Indoor Volleybal Toernooi. Foto: Luis Gomez Fotografie

Sportief en gezellig GO’97 Indoor Volleybaltoernooi

Sport 249 keer gelezen

GELDERMALSEN • Na twee jaar van afwezigheid, was er dit jaar weer het traditionele GO’97 Indoor Toernooi waarmee het volleybalseizoen afgesloten werd. Op 8 en 15 juni verzamelden zich twaalf teams in Sporthal de Randhorst om de strijd met elkaar aan te gaan. Het was een bonte mix van teams bestaande uit buren, vrienden, collega’s of wie dan ook, en van alle denkbare volleybalniveaus door elkaar.

De eerste avond waren de teams willekeurig in poules ingedeeld. Dit resulteerde in wedstrijden waarbij de tegenstanders flink aan elkaar gewaagd waren, maar ook in wedstrijden die minder gelijk opgingen en waarbij een van de teams duidelijk de overhand had. De wedstrijdleiding had opgeroepen om het spel daarop aan te passen, maar dat bleek soms toch lastig in het vuur van de strijd. 

Op de eerste avond werden de deelnemers vanwege het 25-jarig jubileum van GO’97, tijdens de pauze verrast met een traktatie in de feestelijk versierde kantine van de Randhorst. De traktatie werd uitgedeeld door een paar jeugdkampioenen van de vereniging. 

Op de tweede avond werd rekening gehouden met de uitslag van de eerste avond, wat resulteerde in de poules “Talenten” en “Beloften”. De teams waren deze avond duidelijk beter aan elkaar gewaagd en er werd hard gestreden om de overwinning. Uiteindelijk werd het Dreamteam winnaar bij de Beloften en mocht het de slagroomtaart in ontvangst nemen. Bij de Talenten gingen The Volleys er met de taart vandoor. Voor de nummers twee waren er tompouces en voor de andere teams slagroomsoesjes. Daarnaast was er nog een enorme schaal met bitterballen die namens Laco uitgedeeld mocht worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden