Logo hetkontakt.nl/westbetuwe
Foto: Aangeleverd

JO11-1 team speelt oefenwedstrijd tegen PSV

  •   keer gelezen   Sport

METEREN • Op donderdag 21-10-2021 was het eindelijk zover. Na het behalen van het kampioenschap van het eerste competitiekwart hadden de trainers een leuk toetje voor de mannen van JO-11-1 kunnen regelen, een oefenwedstrijd tegen PSV JO-10 op het terrein van OJC in Rosmalen.


Gekleed in de nieuwe trainingspakken van sponsor Smorenburg Consultancy reisde de mannen strak gekleed af naar OJC Rosmalen. Hier werd er twee keer een half uur gespeeld tegen 2 teams van PSV. MVV ’58 was ook afgereisd met 2 teams door aanvullingen van Dylan (JO11-2), Jip (JO-11-2), Guus (JO-10-1), Tim (JO-10-1) en Tim (JO9-1).

De spanning was van de koppies af te lezen, maar ook zeker de drang om te winnen. Dit gebeurde allemaal onder het toeziend oog van zowel supporters van PSV als van MVV ‘58. Er was zelfs een ex-prof langs de lijn gespot te weten; Anouar Hadouir.

Tegen de technisch vaardige mannen van PSV wisten beide teams één van de twee potten binnen te slepen. Een hele knappe prestatie als je weet dat je tegen 1 van de beste jeugdteams van de Nederlandse voetbalvelden speelt.

MVV’58 en de spelers bedanken sponsor Smorenburg Consultancy voor de mooie pakken en het publiek voor de aanmoediging.

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten