De dames van WHV in actie.
De dames van WHV in actie. Foto: Aangeleverd

Volleybaldames WHV gaan nog even door

Sportt 358 keer gelezen

ASPEREN • Normaal is de volleybalcompetitie in april ten einde, zodat het beachvolleybal kan starten, maar deze meivakantie stonden er nog drie competitiewedstrijden op de kalender voor de volleybaldames van VHV. 

De eerste zaterdag werd gewonnen in een zinderende wedstrijd tegen de dames van DVO met 3-2. Met een grote afstand in de vierde set en een achterstand in sets van 1-2, knokten de speelsters van Wij Houden Vol zich punt voor punt terug in de set en wonnen deze met 27-25. Dat gaf een boost voor de vijfde set die met goede services en veel energie werd binnen gehaald.

‘s Maandags werd de inhaalwedstrijd tegen Erasmus Volley uit Rotterdam gespeeld. De eerste set werd met goed spel gewonnen door WHV. De tweede en derde set gingen gemakkelijk naar Erasmus Volley. In de vierde set, na een time-out van coach Niels Reder die duidelijk aankwam, werd het spel bij de speelsters van WHV duidelijk beter. Maar de stunt van zaterdag kon niet herhaald worden en WHV verloor met 1-3. 

Op zaterdag mochten de dames zich voor een derde wedstrijd melden in Rotterdam tegen het team van RVC/Libanon. Het scoreverloop was grillig en de wedstrijd werd daardoor niet echt spannend in de eerste vier sets. In de vierde set serveerde Lotte Kleijer maar liefst achttien ballen en kwam de tegenstander niet verder dan zeven punten. De vijfde set die volgde was daarentegen erg spannend en kon zomaar ieders kant op vallen. De dames van WHV rechtten de rug, waarbij mede door het goede spel van Britt van Lier de wedstijd met 17-19 in een 2-3 winst mee naar huis genomen kon worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden