Voorzitter A.v.d.Velde laat met een sticker zien dat ook Stroomhuis Neerijnen zich schaart achter 'Iedere WC telt, ook  in West Betuwe. Het Stroomhuis staat voortaan in de HogeNood-app voor mensen met buik- en/of blaasproblemen..
Voorzitter A.v.d.Velde laat met een sticker zien dat ook Stroomhuis Neerijnen zich schaart achter 'Iedere WC telt, ook in West Betuwe. Het Stroomhuis staat voortaan in de HogeNood-app voor mensen met buik- en/of blaasproblemen.. Foto: Karel van Koppen

Iedere WC telt, ook in West Betuwe

Algemeen 247 keer gelezen

WEST BETUWE  • De werkgroep “Iedere WC telt, ook in West Betuwe” zet zich in om in West Betuwe zoveel mogelijk toiletten toegankelijk te krijgen voor mensen met buik- en/of blaasproblemen. Veel van hen moeten als zij hoge nood krijgen heel snel een toilet kunnen bereiken. Dat kan met behulp van de landelijke, gratis HogeNood-app. 

Locaties die via die app vindbaar zijn, geven dat aan met een sticker. De gemeente West Betuwe ondersteunt de werkgroep omdat één op de 10 inwoners vaak tot altijd thuisblijft uit angst niet tijdig een toilet te kunnen bereiken. Ook voor toeristen wordt West Betuwe hiermee toegankelijker. Meer informatie op Facebook ‘Werkgroep ‘Iedere WC telt’ West Betuwe”  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden