Speelsters Eefje, Kiara, Renée, Sterre, Vera, Sterre, Liv, Rachelle en Kailey.
Speelsters Eefje, Kiara, Renée, Sterre, Vera, Sterre, Liv, Rachelle en Kailey. Foto: Aangeleverd

C-Meisjes De Linge/PCG waterpolokampioen 2021-2022

Sport 1.051 keer gelezen

LEERDAM • De C-meisjes van De Linge/PCG zijn, onder leiding van coaches Freek Brouwers en Kimberly de Pater kampioen geworden van seizoen 2021-2022. Het gehele seizoen zijn de meiden ongeslagen.

Het was met alle coronaperikelen een enerverend seizoen. Er vielen een aantal wedstrijden uit, speelsters konden niet meedoen en er moest zonder de support van het publiek gespeeld worden. Er zijn spannende wedstrijden gespeeld: wedstrijden die net gewonnen zijn door de vechtlust van de meiden, zoals tegen de nummer 2. Deze wedstrijd werd nipt gewonnen met 10-9.

Op zaterdag 23 april was het dan zover: de laatste wedstrijd van het seizoen. De tribune zat vol en iedereen heeft de meiden naar de overwinning gejuicht. Na de eindzoemer stond er 6-4 op het scorebord en konden de CM-vriendinnen hun kampioensfeest gaan vieren. Na de opluchting en de ontlading werd dan ook uitbundig gefeest. Voorzitter Harry van Wieren sprak mooie woorden naar de meiden en feliciteerde ze uiteraard van harte met hun prachtige overwinning.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden