Logo hetkontakt.nl/westbetuwe
  • Alles
  • (1)
    Evenement

Sem Jansen & Leif de Leeuw

donderdag 20 januari 20:30 uur

Foto: nl.123rf.com

20:30, Geldermalsen. Donderdag 20 januari 2022 spelen Sem Jansen & Leif de Leeuw een duo show in MFC De Pluk  in Geldermalsen. Aanvang 20.30 uur. Leif de Leeuw, beste gitarist van de Benelux en voor de 6de keer uitgeroepen als beste Bluesrock gitarist van de Benelux en Sem Jansen, winnaar ‘Hit the Road’, (https://youtu.be/-BiEM3h6uXM), zijn de gitaristen van de southern jam-band Leif de Leeuw band.

De Leif de Leeuw band onderscheidt zich met zijn adembenemende gitaarsolo’s, twee groovende drummers en twin-leads. Geïmproviseerde jams maken elke show uniek. Zij zetten in hun eigen muziek de traditie voort van bands als Little Feat, Allman Brothers Band en Derek and the Dominos.

Leif en Sem, als duo, spelen akoestische versies van de Leif de Leeuw band, songs van Sem Jansen. In 2022 komt het nieuwe album van Sem uit. Dit album staat in het teken van de transitie van Sem van vrouw naar man. En zij doen een greep uit hun favoriete Americana songs van o.a van Darrell Scott, Brad Paisley, Chris Stapleton. Leif en Sem begeleiden zichzelf op gitaar en mandoline.

https://www.depluk.nl/

Tickets: https://shop.eventix.io/95a66649-658a-423a-9ad5-78f74ccc8c38/tickets
deel deze activiteit