Logo hetkontakt.nl/westbetuwe
  • Alles
  • (1)
    Evenement

ABBA Tribute in Dorpshuis Meteren

zaterdag 29 januari 19:30 uur

Foto: nl.123rf.com

19:30, Meteren. Dansen en zingen met ABBA Tribute…..het mag weer!! Op zaterdag 29 januari 2022 wordt het podium van Dorpshuis Meteren omgetoverd tot een sensuele setting waarbij de muziek van ABBA, sfeer uit de 70’s en 80’s en nostalgie de hoofdrol spelen. Om half 9 ’s avonds wordt hier het startsein gegeven voor een sfeervolle zomeravond en 2 uur ABBA show, met een repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zeg: “ik kende de nummers allemaal”.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

Over ABBA Tribute

Met twee top vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Hoogtepunt in 2014 en 2018 was een optreden voor meer dan 15.000 mensen (100ste Kasteeltuinconcert in Helmond) welke specifiek voor ABBA Tribute kwamen. Het was een geweldige ervaring! Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn ze trots op!
deel deze activiteit