Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

GGD vaccineert in Beesd op woensdag 6 juli

Algemeen 534 keer gelezen

BEESD • De GGD vaccineert op woensdag 6 juli van 16.00- 20.00 uur in Het Klokhuis in Beesd. Er wordt geprikt zonder afspraak. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en mondkapje mee. GGD-personeel geeft ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren de eigen keuze.

Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen 1e of 2e coronavaccinatie heeft gehad kan langskomen. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Wanneer men corona heeft gehad, moet er minimaal acht weken tussen zitten voordat de prik is halen. Ook alle 18-plussers zijn welkom voor een boosterprik. En 60-plussers voor de extra boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van de regiotour van GGD Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties zoals buurthuizen of in een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een vaccinatie wil halen is van harte welkom.

Op de website www.ggdgz.nl/regiotour is informatie te vinden over de regiotour van de GGD.

Diana Kervel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden