Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Summer Vibes event voor het goede doel in Geldermalsen

Algemeen 413 keer gelezen

GELDERMALSEN • Door de Lions Club Geldermalsen wordt samen met lokale ondernemers de Summer Vibes een avond georganiseerd op zaterdag 2 juli wordt. Entreebewijs moet vooraf worden gekocht. De kosten daarvan zijn 39 euro. 

De bezoekers krijgen hiervoor naast een ontspannen sfeer een open bar en diverse hapjes, die door verschillende lokale restaurants gratis worden verzorgd. Het zijn de restaurants uit Geldermalsen Prinsheerlijk, het Grieks restaurant Odyssey, Tres, Eten en drinken, Mei Lin, Maximaal uit Buren en natuurlijk De beurs in Geldermalsen, waar het feest wordt gehouden. 

Of dat allemaal nog niet genoeg is zal de avond worden afgesloten met een hapje op de barbecue en dat wordt al jaren en dus nu ook weer verzorgd door Topslagerij Hol. Daarmee wordt de avond dan afgesloten. Voor de horeca is het de kans om als lokale ondernemers hun culinaire kunsten te laten zien en te laten proeven.

Goede doel

De opbrengst van deze unieke avond komt geheel ten goede aan het goede doel. De Lions Club Geldermalsen werkt samen met de Stichting Welzijn West Betuwe. In de gemeente West Betuwe zijn op dit moment ongeveer 450 vluchtelingen uit Oekraïne gehuisvest. Daarvan ook veel bij particulieren. Hiervan zijn dat 200 kinderen. Lions Geldermalsen wil graag een bijdrage leveren aan een goede start van het schooljaar voor deze kinderen binnen de gemeente.

Opbrengst

De totale opbrengsten van de avond zal worden besteed aan sport- en lesmateriaal. Op deze manier hopen de organisatoren samen met de ondernemers en de bezoekers een bijdrage te kunnen leveren aan de sociaal - emotionele ontwikkeling van de Oekraïense kinderen. Op deze avond zal er een loterij gehouden worden, waarvan de opbrengst eveneens voor het goede doel is. Een leuke bijkomstigheid is dat er leuke prijzen zijn te winnen.

Plaats bespreken per e-mail op: geldermalsen@lions.nl

Cees Hoogteyling

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden