Logo hetkontakt.nl/westbetuwe
Foto: Aangeleverd

Lenteconcert Door Eensgezindheid

  •   keer gelezen

HEULEKUM • Fanfarecorps ‘Door Eensgezindheid’ uit Heukelum hield zondag 15 mei een Lenteconcert. In het zonnetje werd het een mooie, muzikale middag.

Het concert werd geopend met het stuk ‘On Wings of Liberty’, gespeeld door het fanfarecorps onder leiding van Dick-Jan Veerbeek. De fanfare speelde een divers repetoire waar popmuziek, filmmuziek en zelfs de F1 langskwam.

Tussendoor was het de beurt aan D.E. Mezzo. Zij speelden ‘More than you know’ van Axwell Ingrosso en ‘James Bond Theme’. Ook speelden zij onder leiding van Dick-Jan Veerbeek. Er was tussendoor een muzikale quiz ‘Raad de Plaat’. Hier werd de muziekkennis van het publiek getest. Er werd een kort stukje gespeeld door een van de leden van de fanfare, daarna kreeg het publiek twee opties waaruit ze konden kiezen.

Negen jubilarissen

Dit concert zijn ook de jubilarissen van dit jaar en afgelopen jaar gehuldigd. Er waren zes leden al meer dan 12,5 jaar lid van ‘Door Eensgezindheid’: Carolien Snel, Chantal van Rijthoven, Simon van Rijthoven, Sanny Uittenbogaard, Jelle Bogerd en Danila Bogerd (niet op de foto). 

Twee leden zijn al meer dan 25 jaar geleden lid geworden van de vereniging: Leonie Stoffers en Annebelle van de Pavoordt (niet op de foto). Naast al deze huldigingen was er dit jaar ook een hele bijzondere huldiging. Herman Visser is al 70 jaar lid van ‘Door Eensgezindheid’. Van deze 70 jaar, heeft hij 65 jaar actief meegeblazen op de cornet. De laatste jaren blijft hij een trouwe supporter van de vereniging.

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten