Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kernagenda Hellouw aan wethouder overhandigd

Algemeen 337 keer gelezen

HELLOUW • Het is zo ver, de kernagenda van Hellouw is een feit. Zaterdag 15 januari is de kernagenda officieel overhandigd aan wethouder Rutger Stappershoef. 

Afgelopen jaar is door enthousiaste Hellouwers (de Werkgroep Kernagenda Hellouw)  samen met  gebiedsmakelaar Marije Kalis van de gemeente, flink gewerkt om naar de wenselijke toekomst van Hellouw te kijken. De thema’s zijn: wonen, leefbaarheid, verkeer, recreatie & toerisme, openbare ruimte & groen en levend landschap. 

Nellie Donker, van de werkgroep kernagenda: “Onze werkgroep heeft gekozen voor een integrale aanpak van Hellouw, dus een totaalplan voor wegen, aanzien en leefbaarheid. Iedere stap die nu wordt gezet moet passen in het totaalplan, zodat Hellouw er binnen een aantal jaren mooi uit zal zien en nog veel prettiger om te wonen dan nu al het geval is.” 

De thema’s zijn verdeeld onder de werkgroepleden, ieder werkgroeplid is aanspreekpunt voor Hellouwse bewoners. Bij deze een oproep aan alle bewoners om aan te sluiten bij een thema waar je je voor wilt inzetten.  Op deze manier kan iedereen meedenken en meewerken aan een veilig, duurzaam, leefbaar en mooi Hellouw. Samen met de partijen die nodig zijn kijken we of en hoe we de ambities waar kunnen maken. De kernagenda ligt binnenkort bij alle Hellouwers op de deurmat.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden