Spade in de grond
Spade in de grond Foto: 123rf.com/Alicja Neumiler

GAJK lanceert spel om jonge boeren te ondersteunen

Algemeen 120 keer gelezen

REGIO • Het GAJK heeft het spel ‘De Overdracht’ ontwikkeld om jonge boeren te helpen om een gesprek over bedrijfsovername te starten, want het GAJK bestuur ziet onder haar leden dat het voor jonge boeren best lastig is om het gesprek over bedrijfsovername aan te gaan.

Voor de jonge boer is het soms lastig om zelf de juiste vragen op tafel te leggen of er wordt een drempel ervaren om een accountant of coach in te schakelen. Het proces van bedrijfsovername is ingewikkeld. Zowel financiële, sociale en bedrijfsmatige elementen spelen hierbij een belangrijke rol. Deze verschillende categorieën komen allemaal aan bod tijdens dit gespreksspel.
Het GAJK hoopt hiermee jonge boeren te ondersteunen omdat een goede communicatie een belangrijke rol speelt bij een bedrijfsovername.

Leden kunnen het spel tegen een gereduceerd tarief kopen van € 12,50. Niet-leden kunnen het spel kopen voor € 22,50. Interesse? Neem contact op via info@gajk.nl of M 06 - 30 18 88 00.

Het Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt (GAJK) is de vereniging voor jonge boeren en tuinders in Gelderland. Het GAJK wordt bestuurd door jonge vertegenwoordigers, die in ieder geval één ding gemeen hebben: de drive zich in te zetten voor de positie van agrarische jongeren.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden