V.l.n.r. op de foto: Adrie van Kessel (JCVANKESSEL Bouw), Martin Grift (AR) en Kees van Brenk (bouwbegeleider AR).
V.l.n.r. op de foto: Adrie van Kessel (JCVANKESSEL Bouw), Martin Grift (AR) en Kees van Brenk (bouwbegeleider AR). Foto: Aangeleverd

Nieuwbouw Welkoop Geldermalsen

Algemeen 936 keer gelezen

GELDERMALSEN • AR heeft een stuk grond verworven aan de Parallelweg in Geldermalsen, vlakbij nieuwbouwwijk de Plantage. Hier wordt een nieuwe Welkoopwinkel gerealiseerd als vervanging van de winkel aan de Rijnstraat in Geldermalsen. 

Alle vergunningen zijn rond en 18 oktober is het contract getekend met aannemer JCVANKESSEL Bouw. Als alles volgens planning verloopt wordt medio februari 2022 gestart met de bouw van de winkel en wordt de winkel in het najaar van 2022 opgeleverd. 

Het terrein van de nieuwe winkel ligt aan de Parallelweg bij de rotonde net ten noorden van de overweg van de spoorlijn Tiel-Geldermalsen en pal tegenover het grote multifunctionele centrum De Pluk. Het plan is om een winkel te realiseren met ruim 2.000 m2 winkel- en magazijnruimte en 65 parkeerplaatsen. De nieuwbouw voldoet aan de eisen van deze tijd en zal passend zijn in het landschap. 

De winkel in Geldermalsen is een van de negen Welkoopwinkels die AR exploiteert. Welkoop is een landelijke formule die zich richt op consumenten die van het buitenleven houden, een tuin hebben of dieren verzorgen.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden