Kerk van Deil
Kerk van Deil Foto: Aangeleverd

Talkshow: Deil Draait Door

Algemeen 287 keer gelezen

DEIL •  Vanaf zondag 5 september is er elke eerste zondag van de maand de talkshow Deil Draait Door, steeds op zondagmiddag van 16.00-17.00 uur in de kerk van Deil (Deilsedijk 25). 

Het wordt een gevarieerd programma voor en door bewoners van de regio, met altijd twee gasten, livemuziek en een update over evenementen en activiteiten in de omgeving. Na afloop is er gelegenheid tot napraten met een drankje. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn er niet meer dan 40 bezoekers welkom en is aanmelden noodzakelijk. Toegang (inclusief 2 drankjes) is 5 euro. Aanmelden kan via ddd@klaastouwen.info

Het initiatief voor deze maandelijkse talkshow komt van de kerk van Deil en Enspijk. Dominee Klaas Touwen zegt erover: “Deze tijd vraagt om dergelijke initiatieven. We hebben elkaar al zo lang niet echt gezien dus het is belangrijk dat we, nu het dorp weer een beetje open kan, elkaar weer ontmoeten en met elkaar in gesprek raken. Verder is het goed om de kerk, een fijn gebouw, als het ware terug te geven aan het dorp.” 

Deil Draait Door gaat vooral over mensen uit het dorp Deil en omgeving en over zaken die voor hen interessant zijn. De eerste editie op 5 september zijn te gast schrijver en kunstkenner Jef de Jager die een mooi boek schreef over kunstschilder Jan van Anrooij en John de Haas, die het hart van Deil kloppend hield met opmerkelijke corona-acties. De show wordt opgenomen en uitgezonden door de lokale omroep SRC, dus iedereen kan vanuit huis meegenieten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden