Logo hetkontakt.nl/westbetuwe
De Kerst Inn is echt een middag om bij te praten en een spelletje met elkaar te doen en genieten van het heerlijke kerstbuffet.
De Kerst Inn is echt een middag om bij te praten en een spelletje met elkaar te doen en genieten van het heerlijke kerstbuffet. (Foto: )

Kerst Inn in Geldermalsen, bij Lions in goede handen.

  •   keer gelezen

Dit jaar werd voor de 17e keer op Tweede Kerstdag, een kerstmiddag georganiseerd. Vorig jaar werd de organisatie overgenomen van de werkgroep Kerst Inn in Geldermalsen. Gezien de grote belangstelling dit jaar kan er gesproken worden, met succes. Door de beschikbaarstelling van de Lingeborgh, die een van de sponsoren is, is er meer ruimte met meer mogelijkheden. Voorzitter van de werkgroep Jan Welmers mocht ruim zestig bezoekers verwelkomen.

Cees Hoogteyling

Geldermalsen – Na het kopje koffie of thee en het bijpraten over het wel en wee, kwamen de bezoekers al gauw in de benen. Er werd volop gesjoeld, gekaart en een spelletje rummikub gespeeld. Roelof Krijgsman zorgde op de piano voor een muzikale omlijsting. De Lions mannen als ober, zorgden ervoor dat de bezoekers niet droog kwamen te staan. De verrassing was het bezoek van de populaire verhalenverteller Eric Borrias. De middag werd afgesloten met een gezellig buffet. Jan Welmers: “Dit kunnen we doen door de financiële steun van gemeente, Caritas, de school hier en diverse andere sponsoren. Kerst is een feest voor ‘samen zijn’, we zouden het fijn vinden als we nog wat vrijwilligers aan onze club zouden kunnen toevoegen.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten