Afbeelding
Foto: Emma Benschop

SGP Vijfheerenlanden kiest voor ervaring en vernieuwing

Algemeen 1.908 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • SGP Vijfheerenlanden heeft haar kandidatenlijst voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt. De eerste twee plaatsen op de lijst worden bezet door de ervaren politici Evert Geluk en Kees Vermaat uit Leerbroek.

Evert Geluk is in het voorjaar al door de leden verkozen als lijsttrekker van de partij. Vervolgens als hoogste nieuwkomers op de lijst Henri Wijnmaalen uit Vianen en Dirk de Bruijn uit Everdingen. 

Na deze twee nieuwkomers volgt er weer een oude bekende, namelijk Ton de Bruijn uit de dorpskern Schoonrewoerd. John Hoogendoorn uit Everdingen en Jasper Boet uit Kedichem zijn tenslotte weer twee nieuwkomers op de lijst die de top zeven van de lijst bepalen. 

De gehele kandidatenlijst wordt afgesloten door Dick den Hertog uit Zijderveld, de huidige nestor en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. 

Met deze lijst is er een mix gevonden van ervaren politici en nieuwe gezichten, maar tevens ook een mix van kandidaten met verschillende achtergronden en een diversiteit aan deskundigheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden