• Een heus diploma voor de MusicKids.
• Een heus diploma voor de MusicKids. Foto: Aangeleverd

Geslaagd MusicKids-project De Bazuin Leerdam

Algemeen 197 keer gelezen

LEERDAM • De afgelopen weken hebben ruim 20 jongens en meiden het MusicKids programma van De Bazuin gevolgd.

Zaterdag kregen de kids, tijdens het afsluitende concertje, een heus MusicKids diploma. 

“Ruim 20 kinderen hebben de afgelopen acht weken kunnen ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken op trompet, slagwerk en dwarsfluit”, vertelt een enthousiaste Kristel de Jong. Kristel is namens de vereniging de coördinator van dit project. 

“Iedere week kwamen ze vol enthousiasme naar de lessen. En naast de acht kennismakingslessen hebben ze tijdens de diploma-uitreiking ook kunnen laten horen wat ze al kunnen op hun favoriete instrument.”

Het is nu al mogelijk om via de website van De Bazuin in te schrijven voor het volgende MusicKids-project. Deze serie start eind maart 2022. 

“Kinderen die hier niet op kunnen wachten, zijn van harte welkom om een keertje een repetitie te bezoeken. Natuurlijk zijn ook jongens en meiden die al ervaring hebben op een instrument van harte welkom,” aldus jeugdcoördinator Benjamin Meijers. 

“Samen met onze muziekdocenten op koper/trompet, dwarsfluit en slagwerk wordt dan gekeken op welk niveau de kinderen kunnen instromen bij Jong Bazuin. Maar zeker in deze periode, is het wel handig om van te voren even te melden als je een repetitie wilt bezoeken. Dat kan door een mailtje te sturen naar jeugdzaken@debazuinleerdam.nl”, sluit Benjamin af.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden