Logo hetkontakt.nl/vijfheerenlanden
Foto:

Jubilarissen bij ‘Door Eensgezindheid’ Heukelum

  •   keer gelezen

HEUKELUM • Fanfarecorps ‘Door Eensgezindheid’ uit Heukelum verzorgde afgelopen zondag een Lenteconcert. Lekker in het zonnetje werd het een mooie, muzikale middag. 

Het concert werd geopend met het stuk ‘On Wings of Liberty’, gespeeld door het fanfarecorps onder leiding van Dick-Jan Veerbeek. De fanfare speelde een divers repertoire waar popmuziek, filmmuziek en zelfs de F1 langskwam. Tussendoor was het de beurt aan D.E. Mezzo. Zij speelde ‘More than you know’ van Axwell ^ Ingrosso en ‘James Bond Theme’. Ook zij speelden onder leiding van Dick-Jan Veerbeek. Ook was er tussendoor een muzikale quiz ‘Raad de Plaat’. Hier werd de muziekkennis van het publiek getest. Er werd een kort stukje gespeeld door één van de leden van de fanfare, daarna kreeg het publiek twee opties waaruit ze konden kiezen.

Negen jubilarissen
Dit concert zijn ook de jubilarissen van dit jaar en afgelopen jaar gehuldigd. Er waren zes leden al meer dan 12,5 jaar lid van ‘Door Eensgezindheid’: Carolien Snel, Chantal van Rijthoven, Simon van Rijthoven, Sanny Uittenbogaard, Jelle Bogerd en Danila Bogerd (niet op de foto). Twee leden zijn al meer dan 25 jaar geleden lid geworden van de vereniging: Leonie Stoffers en Annebelle van de Pavoordt (niet op de foto).

Naast al deze huldigingen was er dit jaar ook een hele bijzondere huldiging. Herman Visser is al zeventig jaar lid van ‘Door Eensgezindheid’. Van deze zeventig jaar, heeft hij 65 jaar actief meegeblazen op de cornet. De laatste jaren blijft hij een trouwe supporter van de vereniging.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten