Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Stichting Verscheurd organiseert seminar over seksualiteit en het geloof

Algemeen 596 keer gelezen

LEERDAM • Stichting Verscheurd organiseert op 31 mei vanaf 19:30 uur een seminar in Wijkcentrum West-End over LHBTI+/homoseksualiteit en geloven. Doel is om openheid over LHBTI+ en geloven te bevorderen en christenen toe te rusten in het creëren van een open en veilige omgeving rondom dit thema. 

Er is geen ‘verborgen agenda’. Stichting Verscheurd heeft zelf geen standpunt over het al dan niet geoorloofd zijn van homoseksuele relaties, maar wil christenen en gemeenten ondersteunen bij de zoektocht welke waardes zij willen uitdragen en hoe dit toe te passen in de praktijk.

Verbinding
Het doel van de avond is zodoende om verbinding te brengen tussen christenen met verschillende visies en mensen toerusten in het omgaan met LHBTI+ in hun eigen omgeving. Dit doet men door het geven van informatie, delen van persoonlijke ervaringen, bespreken van verschillende Bijbelse visies en gezamenlijk nadenken wat kan bijdragen aan openheid en veiligheid. We willen een goed en vruchtbaar gesprek over Bijbel en LHBTI+ bevorderen. Niet kijken naar wat groepen verscheurd, maar naar wat hen verbindt.

Kijk voor meer informatie op www.verscheurd.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden