Logo hetkontakt.nl/vijfheerenlanden
Foto: Stockfoto 123RF

Open dag Sport en Bewegen Vianen

  •   keer gelezen

VIANEN • Sport en Bewegen Vianen organiseert op zaterdag 14 mei een open dag. Het thema van de open dag is: ‘’Van Sportschool naar Sport- en Beweegcentrum.”

Sport en Bewegen richt zich steeds meer op specifieke doelgroepen en sinds januari 2022 heeft men dan ook een Ergotherapeut en Fysiotherapeut in ons Team. Hiermee is de transformatie naar Sport- en Beweegcentrum definitief gemaakt.

Ergotherapie
Ergotherapie Sport en Bewegen is er voor mensen die moeite hebben met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Dit kunnen activiteiten zijn op school, thuis en in de vrije tijd tijdens het uitvoeren van sporten of hobby’s. De ergotherapeut kan ingezet worden om samen te werken aan deze activiteiten.

Fysiotherapie
Fysiotherapie Sport en Bewegen is een kleinschalige praktijk, waar men terecht kan voor algemene fysiotherapie. Door de huiselijke, toch sportieve sfeer, creëert Sport en Bewegen Vianen voor cliënten de ultieme revalidatie setting zodat men zo snel mogelijk van de desbetreffende klacht af bent.

Open dag
De open dag is van 09:00 tot 14:00.Tijdens de open dag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden, waaronder een presentatie over fysiotherapie en ergotherapie, medische fitness, Parkinson boksen, spinning marathon, beweeg en fit en valpreventie.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten