• Kasper van Kooten staat op 19 maart in Theater Vianen.
• Kasper van Kooten staat op 19 maart in Theater Vianen. Foto: Linda Stulic

Kasper van Kooten te zien in Theater Vianen

Algemeen 382 keer gelezen

VIANEN • Zaterdag 19 maart komt Kasper van Kooten naar Theater Vianen. Hij speelt zijn nieuwste show ‘Van Kooten en de beat’. Op 22 februari kwam Kaspers langverwachte nieuwe boek uit bij De Bezige Bij. Het is een liefdesbetuiging aan de muziek en hoe deze zijn levensritme altijd bepaald heeft. Waarbij hij altijd troost vond, wild op danste en verliefd mee werd. Dit verhaal vormt de aanleiding voor de gelijknamige theatervoorstelling Van Kooten en de beat waarin het boek nog meer tot leven gaat komen.

Op zijn vijfde kreeg hij van zijn opa en oma zijn eerste drumstelletje en in zijn herinnering voelt het alsof Kasper vanaf die dag kon zeggen wat hij wilde zeggen: drummend, musicerend! Geen zorgen, Kasper gaat deze avond niet anderhalf uur drummen, maar openhartig en swingend vertellen over zijn avontuurlijke reizen door muziek. Het geheel wordt ondersteund door uniek foto- en videomateriaal en twee fantastische gastmuzikanten.

Vijftig is het nieuwe vijf

‘Hier zat ik vanwege het gestrande huwelijk met de moeder van mijn kind, de soms moeizame relatie met mijn ouders en vrienden, mijn verwoestende controledrang en een flink aantal creatieve en zakelijke tegenslagen. Hoog tijd om mijn levensritme terug te vinden en de beat te zoeken die mij als jongetje van vijf zoveel plezier bracht. Vijftig is het nieuwe vijf!’ aldus Kasper.

Kasper zal ook een gast meenemen. Wie dat is? Dat kan men zaterdag 19 maart zelf ervaren. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.theatervianen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden