Logo hetkontakt.nl/vijfheerenlanden
Foto: Aangeleverd

Baanvak Syndion reikt award uit aan JUMBO Vianen

  •   keer gelezen

VIANEN • Wethouder Cees Taal van de gemeente Vijfheerenlanden heeft dinsdag 25 januari een award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen uitgereikt aan Gerrit en Digna van Bruchem van JUMBO Vianen.

De Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen award is in het leven geroepen door Baanvak Syndion en is voor de eerste keer uitgereikt. Baanvak ondersteunt mensen met een arbeidsbeperking bij het zoeken en het behouden van een passende baan. 

Baanvak is onderdeel van Syndion, een organisatie die zorg en dienstverlening biedt aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Jobcoach Aart-Jan ’t Lam legde een aantal jaar geleden voor de eerste keer contact met het echtpaar Van Bruchem. Zij stelden zich direct open voor het aan de slag helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Bij de supermarkt zijn inmiddels drie mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hadden aan het werk. En dat is belangrijk, want regulier en betaald werk leidt bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tot verbetering van de kwaliteit van leven zoals meer onafhankelijkheid, een beter zelfbeeld en een groter sociaal netwerk.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten