Logo hetkontakt.nl/vijfheerenlanden
Foto: Aangeleverd

Helsdingen Sport en Cultuur biedt opfriscursus zwemmen

  •   keer gelezen

VIANEN • Is het al even geleden dat de zwemdiploma’s zijn behaald en niet in de gelegenheid geweest om voldoende te zwemmen met je kind? Dan is het verstandig om aandacht te besteden aan het zwemmen en de zwemveiligheid.

Speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar die in het bezit zijn van een zwemdiploma, maar niet meer regelmatig zwemmen of de geleerde zwemslagen willen bijspijkeren, biedt Helsdingen Sport en Cultuur in Vianen een opfriscursus.

Tijdens de cursus zullen door middel van de Easyswim methode alle belangrijke aspecten weer aan bod komen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de zwemtechniek, de conditie en zelfredzaamheid. Uiteraard speelt plezier ook een belangrijke rol en zullen de lessen op een speelse manier worden gegeven.

Ook wanneer een kind heeft afgezwommen op basis van het A-B-C principe kan het moeiteloos aansluiten. 

De cursus bestaat uit zes lessen van een uur en de maximale groepsgrootte is 12 kinderen zodat er voldoende aandacht voor ieder kind. De kosten bedragen 45 euro totaal voor zes lessen en de lestijden zijn op woensdag van 16:00 tot 17:00 uur. 

Meer informatie of zoon of dochter aanmelden? Neem dan contact op met Helsdingen Sport en Cultuur via receptie.helsdingen@vijfheerenlanden.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten