Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Winkelcentrum Europaplein in Leerdam in actie

Algemeen 1.892 keer gelezen

LEERDAM • Zoals gebruikelijk komen alle ondernemers en de filialen van het Europaplein Leerdam samen actief in actie aan het begin van elk nieuw jaar en dus ook natuurlijk in 2022.

Vanwege de Corona maatregelen is de start iets later, maar wel passend bij de situatie van de stijgende consumentenprijzen, de hogere energietarieven en alle andere kosten. Daarom maken de klanten vanaf 25 januari tot en met 25 februari kans om elke besteding van 25 euro bij alle zaken op het winkelcentrum terug te krijgen door een waardebon te winnen. 

Dit werkt als volgt: bij elke besteding van 25 euro krijgen de consumenten een kanskaart. Wie deze invult en weer inlevert, maakt elke week kans op één van de 25 waardebonnen. Deze trekking wordt vijf keer gedaan, dus klanten die snel zijn, maken alle keren kans op één van de totaal 125 waardebonnen van 25 euro, die bij alle winkels tot einde 2022 geldig zijn. 

De trekking wordt live uitgezonden op de Facebook pagina van het Europaplein en zal door een paar bekende Leerdammers uit de wijk West gedaan worden, neutraal en betrouwbaar. 

Let op: het gaat dus om alle bestedingen bij alle ondernemingen van winkelcentrum Europaplein Leerdam, behalve medicijnen, tabak en dergelijke omdat dit wettelijk verboden is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Tik Tak Tok Paasfestijn bij MHC Vianen.
100 kinderen genieten van Tik Tak Tok Paasfestijn bij MHC Vianen fotoserie 14 uur geleden
Afbeelding
Toegankelijk West Betuwe zoekt interactie en organiseert avond in Heukelum Nieuws 17 uur geleden
• Van radio's tot koffiezetapparaten en knuffels, alles wordt gerepareerd.
Repair Café Leerdam-Noord van start: 'Goed voor milieu én portemonnee' Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden