Afbeelding
Foto: ©123RF.COM
ingezonden mededeling

De 5 best geteste e liquid smaken van 2021

Algemeen 901 keer gelezen

Op zoek naar de 5 best geteste e liquid smaken van 2021? Bij Mr-Joy bent u op het juiste adres. Alle smaken zijn voor u gecategoriseerd waardoor het maken van een keus vrij eenvoudig is.

Er zijn tal van categorieën die weer onderverdeeld zijn naar de gewenste smaken. Hieronder zullen wij het hebben over de top 5 smaken van 2021.

Keuze zat
De eerste e liquid die is getest is de e liquid zonder nicotine. Deze e liquid is dus niet zo schadelijk net zoals het tweede liquid die wel nicotine bevat. Nicotine is een vloeistof die erg bekend is in de wereld van tabak. Dit kan negatieve gevolgen met zich meebrengen zoals het verwekken van kanker of stijgen van de bloeddruk.

Een derde liquid die beschikbaar gesteld is: CBD. Dit is een actief bestanddeel uit de cannabis plant en het heeft een positief effect op de gebruiker. Te verkrijgen in de smaken neutraal, aardbei, weed, tropical enzovoorts.

Nic salts e-liquid is de e liquid die Benzoëzuur bevat en besjes. Dit type e-liquid voelt zacht in de keel en het wordt snel opgenomen in het lichaam.

Indien u een natuurlijke vervanger voor nicotine wenst te hebben is Bionic Eliquid de oplossing. Het bevat natuurlijke producten zoals planten, kruiden en specerijen.

Natuurlijk gaat u niet voor niemendal e-liquid aanschaffen. Daarvoor hebt u een e-sigaret nodig. De beste e sigaret van mr-joy.nl is daarbij een helpende hand. Er is keuze uit allerlei e-sigaretten zoals: eenvoudige e-sigaret, geavanceerde, wegwerp, pod, ervaren en heat no burn e-sigaretten.

Snelle levering
Brengt u Mr-Joy vandaag nog een bezoekje op Mr-Joy.nl en geniet van de lekkerste e-liquids in de lekkere smaken. U hoeft niet lang te wachten op de bestellingen, want die staan er mogen al in de brievenbus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden