• Een geslaagde avond voor Contactus bij Kwadraat Bouw.
• Een geslaagde avond voor Contactus bij Kwadraat Bouw. Foto: Theo Sprong

Businessclub Contactus te gast bij Kwadraat Bouw Leerdam

Algemeen 767 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Tijdens een bijzonder gezellige, maar vooral onderhoudende netwerkavond was Businessclub Contactus te gast bij Kwadraat Bouw in Leerdam.

“Samen met Bladt Wonen Vastgoed & Ontwikkeling presenteerden de eigenaren Anne de Vries en Martinus de Bruijn één van hun huidige projecten: de verbouwing van een monumentale boerderij in Hagestein. De boerderij uit 1874 wordt omgetoverd tot een complex van dertien appartementen en een twee-onder-een-kap woning. Een bijzondere en belangrijke ontwikkeling voor het kerkdorp uit de gemeente Vijfheerenlanden”, vertelt Contactus-voorzitter John Hol. 

Na de interessante presentatie schonk Partycentrum Schoonrewoerd de glazen vol en serveerde Slagerij Arisse uit Beesd een heerlijk stukje speenvarken van het spit. Ook de wijncaravan van Vino Moments werd druk bezocht. 

“Halverwege de avond was er aandacht voor de door Anne de Vries en Maresa Simioli van Simioli Assurantiën opgezette crowdfunding. Een gezin uit Heukelum heeft dringend hulp nodig voor de afbouw van hun woning om uiteindelijk passende zorg te kunnen verlenen aan hun hulpbehoevende moeder”, aldus Hol. 

“Met een financiële bijdrage van onze Business club hopen we dat de actie letterlijk succesvol de eindstreep haalt”, vult medebestuurslid Max Broekhoff graag aan. 

Al met al werd het een geslaagde avond in Leerdam. De ruim 30 leden kwamen na de vakantie weer volop met elkaar in gesprek. 

“Er zat energie en vooral dynamiek in de meeting. Mede ook door de aanwezigheid van potentiële leden, die hartelijk werden verwelkomd door de huidige leden. Zij maakten direct kennis en werden enthousiast ingelicht over de mogelijkheden om van elkaars diensten gebruik te maken. Zoals het hoort in een businessclub”, knikt John Hol, die nu al uitkijkt naar de volgende netwerkbijeenkomst op donderdag 25 november.

“Verder denken we serieus na over onze toekomst. We willen ons netwerk vergroten. Niet zo zeer qua aantal leden, maar vooral het gebied. Het liefst willen we de totale gemeente Vijfheerenlanden bestrijken. We merken dat er wel degelijk behoefte is aan zo’n gemeentebreed netwerk.” 

Meer informatie: www.businessclubcontactus.nl.

Theo Sprong

Freelance-journalist Het Kontakt - Alblasserwaard en Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden