Afbeelding
Foto: Stockfoto

Sparen voor Stichting Tess

Algemeen 288 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Stichting Tess doet komende periode mee aan twee acties van de Plus-winkels.

Allereerst doet de Stichting mee aan de actie ‘Spek je clubkas’, waarvoor ze zijn aangemeld bij Plus Teeuw in Leerdam. Tot en met 13 november ontvangen klanten bij iedere 10 euro aan boodschappen een voucher/ sponsorpunt. Daarnaast zijn er iedere week actie-artikelen waarbij extra vouchers/ punten gegeven worden. Deze vouchers voor Stichting Tess kunnen verzilverd worden bij Plus Teeuw in Leerdam. 

De vouchers kunnen echter ook ingeleverd worden in Hei- en Boeicop, Oude Regthuys 4 of in Lexmond, Lakerveld 2. Stichting Tess wil de vouchers eventueel ook thuis ophalen. Dit geldt voor de vouchers/ sponsorpunten van alle Plus-winkels.

Naast deze actie kunnen in de maanden september en oktober de statiegeldbonnen bij Plus Giel Smits gedoneerd worden aan Stichting Tess. Boven de flessenautomaat hangt een box waar de bon in gedaan kan worden. Wie niet bij deze winkel komt, maar wel statiegeldflessen wil doneren, kan de flessen, ook de kleine petflesjes, inleveren op bovengenoemde adressen.

Stichting Tess ondersteunt dolfijntherapie op Curaçao voor kinderen met een beperking. Endrie Duits uit Hei- en Boeicop, 13 jaar met een ernstige beperking, staat vanaf januari dit jaar op de wachtlijst van Stichting Tess om te kunnen deelnemen aan de dolfijntherapie. Deze therapie wordt namelijk niet vergoed door de zorgverzekering.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden