Triade als koploper de zaal in

Sport 78 keer gelezen

NIEUWPOORT • Triade heeft de eerste helft van het veldseizoen als koploper afgesloten. Zaterdag werd op eigen veld met 19-14 gewonnen van NKV. Vorig seizoen werd twee keer nipt verloren van de tegenstander uit Nuenen en een derde nederlaag dreigde, want NKV nam een 1-6 voorsprong. Triade kwam sterk terug (6-6), maar zag de opponent -enigszins geholpen door de arbitrage- daarna opnieuw uitlopen. De groenwitten realiseerden zich op tijd dat mopperen op de scheidsrechter geen zin had en kwam in de slotminuut voor rust weer dichterbij. In de tweede helft liet Triade zien niet voor niks koploper te zijn. De nummer 3 van de ranglijst werd aan flarden gespeeld. Triade maakte de sprong naar 17-10, waarna de resterende tien minuten alleen nog voor de statistiek van belang waren. Komend weekend gaat Triade zich in Engeland voorbereiden op het zaalseizoen. De Nieuwpoortse ploeg speelt in Londen tegen Trojaans (met zeven Engelse internationals in de ploeg) en het Ierse nationale team.

Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23