Virtus boekt historische overwinning op Pendragon

Sport 29 keer gelezen

WERKENDAM • Virtus heeft vrijdag voor het eerst een uitwedstrijd van Pendragon gewonnen.  Aan het einde van de wedstrijd stond een stand van 82-88 op de borden. Pendragon startte voortvarend met maar liefst zeven driepunters en met de rust was het verschil 11 punten: 45-34. De tweede helft moest anders voor de Werkendammers. Door het initiatief te nemen legde Virtus de basis voor de uiteindelijke overwinning. Virtus pakte het derde kwart met 16-22 en zorgde dat de achterstand verkleind werd. Ommekeer Het laatste kwart betekende de ommekeer voor de Werkendammers. Het gevarieerde aanval spel zorgde voor onrust in de defensie van Pendragon. Lex Brokking liet maar weer eens zien hoe belangrijk hij kan zijn. Met twee fraaie acties bracht hij Virtus naar een voorsprong en alle spelers geloofde in een sensatie en die kwam er ook: een 82-88 overwinning.

• Archieffoto van Marianne Vos.
Marianne Vos boekt met winst in Dwars door Vlaanderen 250ste profzege op de weg Sport 27 mrt, 20:45
• Het Waterpoort Festival duurt een dag langer dan vorig jaar.
Waterpoort Festival 2024: dansen, zingen en een 'trip down memory lane' Nieuws 27 mrt, 17:54
• De A27 richting Utrecht is dit weekend dicht door onderhoudswerkzaamheden.
Capelse veer vaart langer door tijdens afsluiting van A27 in paasweekend Nieuws 27 mrt, 17:18