<p>&bull; Marcel Akkerman.</p>

• Marcel Akkerman.

(Archieffoto: Peter Verbeek)

Marcel Akkerman nieuwe hoofdtrainer van Brederodes

  •   keer gelezen   Sport

VIANEN • Marcel Akkerman is de nieuwe hoofdtrainer van zaterdagderdeklasser Brederodes. De club uit Vianen maakte zaterdag bekend te breken met Sander Kloos, die nog een doorlopend contract had.


Akkerman op zijn beurt zegde Herovina af, waar hij al getekend had als hoofdtrainer. “Het liep echter anders dan verwacht doordat ik plotseling de kans kreeg om als hoofdtrainer bij de selectie van Brederodes te beginnen. Doordat Herovina niet op haar strepen is gaan staan om mij aan mijn contract te houden, heb ik de keuze kunnen maken om deze kans niet te laten lopen”, verklaart Marcel Akkerman op de website van Brederodes.

Rugblessure
Marcel Akkerman (51) is al sinds zijn zesde lid van Brederodes, waar hij maar liefst 24 jaar in het eerste elftal speelde, totdat een rugblessure een abrupt einde aan deze periode maakte. Akkerman speelt overigens nog altijd in het tweede zondagelftal van Brederodes.

VV Vianen
Zijn trainerscarrière begon bij de Brederodes-jeugd. Ook deed hij ervaring op bij onder meer de jeugd van Geinoord en als assistent-trainer van Brederodes zondag 1. Daarna was Akkerman drie seizoenen hoofdtrainer van VV Vianen. De volgende stap was het hoofdtrainerschap van Herovina, maar dat is dus inmiddels achterhaald nu Brederodes hem heeft ingelijfd. Marcel de Groot gaat nu bij Herovina als hoofdtrainer aan de slag.

CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier