• Rick van Leijenhorst in zijn actie voor het eerste van Brederodes.
• Rick van Leijenhorst in zijn actie voor het eerste van Brederodes. (Foto: Archieffoto: Peter Verbeek)

Brederodes begint met voetbalschool

  •   keer gelezen   Sport

VIANEN • In samenwerking met voetbalacademie RVL start Brederodes begin maart met een voetbalschool.


Daarmee wordt jongens en meisjes van 6 tot en met 13 jaar de kans geboden zich, buiten de reguliere trainingen om, verder te ontwikkelen.

De trainingen worden verzorgd door Rick van Leijenhorst, zowel speler van de zaterdagselectie als jeugdtrainer van Brederodes. "De trainingen, met veel individuele aandacht voor elk kind, zijn met name gericht op diepgang en het verbeteren van de algehele techniek. Er is onder andere getraind op pass-, trap-, dribbel- en looptechniek, coördinatie, passeerbewegingen, balcontrole en –beheersing, duelkracht, loopladderwerk en afwerken."

Faciliteiten
De voetbalschool maakt gebruik van de faciliteiten van Brederodes. De cursus bestaat uit zes trainingen die van zondag 8 maart tot en met zondag 19 april vanaf 10.00 uur worden gehouden op sportpark Blankensteijn. Bij meer dan 35 aanmeldingen kan het zijn dat de groep, op basis van leeftijd, wordt gesplitst. De kosten voor deelname aan de voetbalschool bedragen 42,50 euro voor leden van Brederodes (5 euro korting voor overige gezinsleden) en 50 euro voor leden van andere verenigingen.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Rick van Leijenhorst via 06-10530542. Rechtstreeks aanmelden kan via rickvanleijenhorst87@gmail.com, onder vermelding van naam en adresgegevens, geboortedatum, club en team, positie alsmede verbeter- en aandachtspunten.

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier