• DOS-winnaressen, onder v.l.n.r.: Sarah Turk (zilver), Nynke Winter (goud), Norah Reinders (brons).Boven v.l.n.r.: Fleur Doeve en Sanne Klicic (zilver).
• DOS-winnaressen, onder v.l.n.r.: Sarah Turk (zilver), Nynke Winter (goud), Norah Reinders (brons).Boven v.l.n.r.: Fleur Doeve en Sanne Klicic (zilver). (Foto: Sanne Oost)

Turnsters DOS Vianen pakken dubbel in Oudewater

  •   keer gelezen   Sport

OUDEWATER • De eerste kwalificatiewedstrijd voor turnsters van gv DOS Vianen in de niveaus D2/D3 is zaterdag in Oudewater goed begonnen met dertien medailles en een dubbel DOS-podium.


In de jongste categorie, instap D3 was er een volledig DOS-podium: goud voor de 8-jarige Nynke Winter, zilver voor Sarah Turk en brons voor Norah Reinders. Bij de pupillen 1, D2 bezette DOS ook het volledige erepodium met goud voor Louise de Groot, zilver voor Amy Binneveld en Chelsey van den Broek pakte het brons.

Uitstekende wedstrijd
Sanna Klicic turnde een uitstekende wedstrijd bij de pupil 2, D2 en kwam slechts een tiende tekort voor de hoogste trede. Nu moest ze genoegen nemen met zilver. Ook was er zilver voor Daimy Bijl (pupil 1, D3).

In deze categorie pakte Jade Wessels het brons en de vierde plaats voor Naomi Goossens werd ook nog beloond met een medaille. Zilver, brons en een vierde plaats was er ook nog in de categorie jeugd 1, D3 voor resp.

Linde Groenendijk, Vera Salden en Hailey Bakker. Dit trio maakte wel enkele fouten maar kon de concurrentie toch achter zich houden. Veel turnsters zijn door deze prestaties al zeker van de regiofinale.

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier