• Het succesvolle badminton-team, v.l.n.r. Team vlnr:  Angela en Jorn Steehouder en Pascal en Miranda Overbeek.
• Het succesvolle badminton-team, v.l.n.r. Team vlnr: Angela en Jorn Steehouder en Pascal en Miranda Overbeek. (Foto: Peter Verbeek)

Vijfde zege op rij voor BC Vianen

  •   keer gelezen   Sport

VIANEN • Het eerste team van Badminton Club Vianen presteert zeer goed dit seizoen. Het viertal won de eerste vier wedstrijden allemaal met  liefst 8-0. Afgelopen vrijdag speelde het team tegen Hercules, de nummer twee uit de poule. Ook deze wedstrijd wist Vianen met 7-1 te winnen.


Pascal Overbeek en Jorn Steehouder wonnen hun herendubbel soepel met 21-9/21-14. Bij de dames was het spannender, maar ook Miranda Overbeek en Angela Steehouder wisten hun damesdubbel in twee sets te winnen met 21-16/21-15.

In de singles hielden de heren hun tegenstanders ook goed onder de duim: Jorn Steehouders won zijn single met 21-13 / 21-6 en Pascal zegevierde met 21-13 / 21-7.

Ook Miranda Overbeek wist haar single in twee sets te winnen: 21-9/21-17. Angela Steehouder had meer moeite met haar tegenstandster, maar wist haar single uiteindelijk na een spannende driesetter nipt te winnen met 21-16/15-21 en 21-19.

Broer en zus Pascal en Miranda Overbeek haalden met hun mix het volgende punt voor Vianen binnen. Zij versloegen hun opponenten van Hercules met 21-13 en 21-15. Broer en zus Angela en Jorn Steehouders hadden het een stuk moeilijker tijdens hun mix. Ze trokken uiteindelijk aan het kortste eind en verloren met 17-21/18-21.

Na deze vijf overwinningen staat Vianen ruim aan kop in de poule. Op vrijdag 8 november is de volgende wedstrijd tegen Badge 1, het team dat nu op de tweede plaats staat. De wedstrijd start om 19.30 uur en wordt gespeeld in Sportcentrum Helsdingen. 

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier