• Het succesvolle jongensteam
• Het succesvolle jongensteam (Foto: Aangeleverd)

Jongensteam van DOS regiokampioen

  •   191 keer gelezen   Sport

SCHERPENZEEL/ROTTERDAM • Gymnastiekvereniging DOS Vianen kan terugkijken op een zeer geslaagd weekend met vele medailles en NK-kwalificaties.

Voor de regiofinale 3/4-kamp in Scherpenzeel hadden zeven recreatieteams van DOS zich gekwalificeerd. In de categorie pupillen/jeugd deed het jongensteam het uitstekend op de drie onderdelen mat, rek en brug.

Dit team bestaande uit Floris Pepermans, Len Heijkamp, Tom Snelders en Robin Oorschot pakte het goud en daarmee de titel regiokampioen.In dezelfde categorie, maar dan bij de meisjes, wist DOS-4 (Aimee Theesing, Imane Wortel, Lamiya Klicic, Yasmina Loukili, Suraya Yildiz, Michelle de Jong) het zilver op te eisen.

In de vierkamp was er zilver voor het team DOS-6 en bij de driekamp zilver en brons voor resp. DOS 2 en DOS 3. In Rotterdam streden dit weekend drie turnsters uit de A-selectie van Miranda Deurhof tijdens hun halve finale voor kwalificatie NK op 25 mei a.s. in Duiven.

Bij de jeugd N3 turnde Manon Schuur een prima wedstrijd en vooral door haar goede balkoefening plaatste zij zich voor de meerkampfinale en kwalificeerde zij zich ook nog voor toestelfinale balk. De 10e plaats voor Hannah Hijmering bij de senioren 2e divisie was ook voldoende voor kwalificatie.

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit Vianen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }