Afbeelding
Foto: Peter Verbeek

Brederoderuiters sterk in dressuurring

Sport 271 keer gelezen

HAGESTEIN • Tijdens de dressuurwedstrijden die afgelopen zaterdag en zondag zijn gehouden bij Stal Bosgoed hebben leden van de Brederoderuiters het uitstekend gedaan.

Op de openingsdag kwamen de paarden in de klasse BB tot en met M2 in actie. De combinaties Anouk de Jong/ Verdici (L2) en Tanya Vermeulen/ Olympic D-Day (M1) namen voor het eerst sinds lange tijd weer deel aan een wedstrijd. En met succes.

De Jong reed met 195 punten naar een mooie eerste plaats, terwijl Vermeulen twee keer zilver behaalde met 188,5 en 193 punten.

Zondag waren de pony's (BB tot en met Z2) en paarden (Z1 tot en met ZZL) aan de beurt. Aimée Gielen werd met Dina tweede in de klasse B (186,5 punten), terwijl Joëlle van Kesteren met Rocket HSH twee keer eerste werd (187,5 en 190 punten).

Charlotte Smit verscheen met drie paarden in de ring: Dione (Z1), Davinci (zie foto) en Djanco's Baco (ZZL). Met dat laatste paard behaalde ze, tot tevredenheid van de eigenaren, twee eerste plaatsen (237,5 en 240 punten).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 22 uur geleden
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws gisteren
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden