Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Echte bakker Steehouder sponsort Vrijstad Vianen Loop

Sport 598 keer gelezen

VIANEN • Echte bakker Steehouder is dit jaar hoofdsponsor van de Vrijstad Vianen Loop. Het evenement vindt plaats op zondag 15 april. 

Nieuw dit jaar zijn de wandelafstanden van 5, 10 en 15 km. Het afgelopen jaar heeft de organiserende stichting Vrijstad Vianen Loop ruim 60 mensen aan het wandelen gekregen. In samenwerking met Fit-ing bood de stichting deze mensen gratis wandeltrainingen aan.

En met succes: meer dan de helft van de deelnemers wandelt elke week nog steeds onder begeleiding. Er loopt zelfs op regelmatige basis een fysiotherapeut mee. "Want wandelen heeft veel voordelen: het is gezond, kan altijd en overal en je hebt weinig kans op blessures. Helemaal met de juiste begeleiding. Stichting Vrijstad Vianen Loop is nu op zoek naar een sponsor om de wandeltrainingen aan te kunnen blijven bieden."

Iedereen kan zich inschrijven voor de Echte bakker Steehouder Vrijstad Vianen Loop. Afstanden: 5 of 10 km hardlopen of 5, 10 of 15 km wandelen. Kinderen kunnen weer meedoen met de 1 of 2 km Kids run. Voorinschrijven kan tot 29 maart via www.vrijstadvianenloop.nl Op 15 april zelf is inschrijven ook nog mogelijk, maar dan is het inschrijfgeld hoger.

Broodje De Runner
Albert Steehouder verbindt graag zijn naam aan het sportieve evenement. De sponsoring van de Vrijstad Vianen Loop past volgens hem perfect bij de betrokkenheid van de ambachtsman bij zijn stad Vianen. En hij heeft ook een leuke actie bedacht: elke 25e inschrijving mag het speciale Vrijstad Vianen Loop broodje 'de Runner' komen eten met daarbij een glas verse jus d'orange.

Meer informatie via info@vrijstadvianenloop.n

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden