Afbeelding
Foto: Aangeleverd

FC Utrecht op bezoek bij Herédium Zijderveld

Sport 754 keer gelezen

ZIJDERVELD • Les krijgen van twee profvoetballers en de keeperstrainer van FC Utrecht; het overkwam groep 5/6 van CNS Herédium in Zijderveld. De kinderen kregen een gastles in het kader van FC Utrecht leert.

Keeper David Jensen, middenvelder Chris David en keeperstrainer Stefan Postma brachten daarom een bezoek aan de school. Team Sportservice Vianen organiseerde deze ochtend in samenwerking met de voetbalclub en de gemeente Vianen.

'Persconferentie'
Na de gastles kregen alle klassen de kans om tijdens een heuse persconferentie vragen te stellen aan het drietal. Zo weten ze nu dat spelers die te laat komen een liedje moeten zingen, Chris David droomt van spelen bij FC Barcelona en David Jensen zijn beste wedstrijd ooit speelde tegen Zenit Sint-Petersburg. Nadat de kinderen met de spelers op de foto waren gegaan, vertrok het drietal weer naar Utrecht.

FC Utrecht organiseert een aantal van deze bezoeken per jaar in verschillende gemeenten. Binnen Vianen gebeurt dat met ondersteuning van Team Sportservice Vianen en de gemeente. Elke keer wordt een andere doelgroep gekozen om een bezoek te brengen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Jorrit Hansen van Team Sportservice Vianen via jhansen@teamsportservice.nl of 0347 77 87 88.
 

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden