• In de standaardklasse 5,5 ton liet Wesley de With (Vianen) alle andere deelnemers ver achter zich.
• In de standaardklasse 5,5 ton liet Wesley de With (Vianen) alle andere deelnemers ver achter zich. (Foto: Aangeleverd)

Drie keer goud voor tractorpullingteams

  •   keer gelezen   Sport

HALSTEREN • Voor Massey Ferguson Team Hagestein verliep de laatste wedstrijd van de tractorpulling-competitie zeer succesvol. Corrina de With (Hagestein) stak in de standaardklasse 3,5 ton iedereen de loef af.


Met haar MF 178 maakte ze een trek van 104,91 meter. Eva de Bruijn werd tweede, maar bleef met haar Deutz 7207 met 67,47 meter ver uit haar buurt. In de standaardklasse 5,5 ton liet Wesley de With (Vianen) alle andere deelnemers ver achter zich. Met 107,56 meter stuurde hij zijn MF 1130 naar een onbedreigde eerste plaats.

In de Sportklasse 2,5 ton topniveau ging de zege naar Aart de With. Met zijn Little Red Poison realiseerde hij een trek van 85,75 meter, en dat was een metertje meer dan Red Passion. Door die overwinning werd De With ook eerste in het eindklassement.

Pech voor de deelnemers van de Supersport 4,5 ton, waaronder ook het Zijderveldse team Red Impact. De sleepwagen had het begeven en daardoor er geen andere exemplaar voorhanden was kon er niet worden gestart. Red Impact bleef daardoor zevende in de eindstand.

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier