Online adverteren

Crossmediaal adverteren kan natuurlijk ook bij Het Kontakt Edities. Naast onze wekelijkse papieren uitgaven heeft iedere titel een eigen nieuwswebsite. Zo kunt u uw doelgroep zowel offline als online bereiken met Het Kontakt.

 

Adverteren bij een artikel
Wij kunnen uw reclameboodschap uit de krant doorplaatsen naar deze nieuwswebsite. De advertentie wordt getoond onder nieuwsberichten van de door u gekozen editie of edities. Zo heeft uw advertentie voor slechts 25 euro per week een extra groot bereik.

 

Advertorials
Het is ook mogelijk om een commerciële tekst met foto online te plaatsen. De advertorial staat tussen het redactionele nieuws op de door u gekozen website van Het Kontakt. Uw advertorial krijgt een vaste positie op de homepagina. De kosten hiervoor bedragen 50 euro per vijf dagen.

 

De voordelen
- Een hoge attentiewaarde door de vaste positie op de homepagina.
- U kunt uw advertorial eenvoudig delen op social media.
- Advertorials dragen bij aan de vindbaarheid in zoekmachines

 

Banners
De website van Het Kontakt Edities heeft diverse posities voor banners. Een banner plaatsen kan al vanaf 2 euro per duizend clicks.

 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de formaten en prijzen van banners, advertorials en advertenties in de tarievenbrochureVoor het opvragen van een offerte kunt u contact opnemen met André de Borst: a.deborst@kmp.nl of 06 - 51 72 80 34.  

 

CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier