• De vakantiedoedagen vorig jaar.
• De vakantiedoedagen vorig jaar. (Foto: Nico Van Ganzewinkel)

Vakantiedoedagen van BOM voor álle Viaanse kinderen

  •   435 keer gelezen

VIANEN • Bewonersorganisatie Monnikenhof (BOM) organiseert ook dit weer weer de vakantiedoedagen. Voor alle kinderen uit Vianen.

Niet alleen de koters uit de wijk Monnikenhof zijn dus welkom op de vakantiedoedagen van de bewonersorganisatie. De activiteiten vinden plaats in de laatste week van augustus: op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus. Kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar zijn welkom. Als een deelnemer iets ouder óf iets jonger is, vindt de organisatie dat overigens ook geen groot probleem. De dagen worden gehouden op het terrein aan de Langeweg 6b. Ook deze keer zijn er geen kosten verbonden aan deelname, maar er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Centraal staat natuurlijk weer het bouwen van hutten, maar daarnaast zijn er verschillende andere activiteiten: kinderen gaan samen een heuse klimwand maken of ze kunnen van verschillende materialen een mooie bloembak maken voor in de tuin of gewoon iets anders leuks maken in de werkplaats. De deelnemers kunnen ook een beetje sporten of spelletjes doen. Kortom, er is voor iedereen wel wat te doen. Op de laatste dag is er een echt slotfeest met barbecue, waarbij ook ouders en grootouders welkom zijn.

Er is op de vakantiedoedagen plaats voor maximaal honderdvijftig kinderen, dus wie mee wil doen moet zich snel inschrijven. Dat kan uitsluitend per mail: hk.bom@ziggo.nl.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK