• De vakantiedoedagen vorig jaar.
• De vakantiedoedagen vorig jaar. Foto: Nico Van Ganzewinkel

Vakantiedoedagen van BOM voor álle Viaanse kinderen

Algemeen 597 keer gelezen

VIANEN • Bewonersorganisatie Monnikenhof (BOM) organiseert ook dit weer weer de vakantiedoedagen. Voor alle kinderen uit Vianen.

Niet alleen de koters uit de wijk Monnikenhof zijn dus welkom op de vakantiedoedagen van de bewonersorganisatie. De activiteiten vinden plaats in de laatste week van augustus: op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus. Kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar zijn welkom. Als een deelnemer iets ouder óf iets jonger is, vindt de organisatie dat overigens ook geen groot probleem. De dagen worden gehouden op het terrein aan de Langeweg 6b. Ook deze keer zijn er geen kosten verbonden aan deelname, maar er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Centraal staat natuurlijk weer het bouwen van hutten, maar daarnaast zijn er verschillende andere activiteiten: kinderen gaan samen een heuse klimwand maken of ze kunnen van verschillende materialen een mooie bloembak maken voor in de tuin of gewoon iets anders leuks maken in de werkplaats. De deelnemers kunnen ook een beetje sporten of spelletjes doen. Kortom, er is voor iedereen wel wat te doen. Op de laatste dag is er een echt slotfeest met barbecue, waarbij ook ouders en grootouders welkom zijn.

Er is op de vakantiedoedagen plaats voor maximaal honderdvijftig kinderen, dus wie mee wil doen moet zich snel inschrijven. Dat kan uitsluitend per mail: hk.bom@ziggo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Oplegger met wasmiddel die op A2 in brand stond slaat 's nacht opnieuw rook uit, nachtelijke actie voor Brandweer Vianen 112 8 uur geleden
• Alle turnsters kregen een medaille en een diploma.
Jongste turnsters van SV Zijderveld, DOS Vianen en DSS Leerdam ontvangen medailles Sport 9 uur geleden
• Sanne Oost (rechts).
DOS-turnster Sanne Oost wint brons bij NK voor teams Sport 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden