• Tweede boek voor Madelein Kerseboom.
• Tweede boek voor Madelein Kerseboom. Foto: aangeleverd

Tweede boek voor Viaanse Madelein Kerseboom

Algemeen 395 keer gelezen

VIANEN • Na 'De hot daddy list' komt Viaanse schrijfster Madelein Kerseboom met haar tweede feelgoodroman: 'Verleidelijk lekker'.

Het nieuwe boek verschijnt op dinsdag 21 mei. "Vorig jaar kwam mijn debuut uit", vertelt Madelein. Dit was absoluut een droom die werkelijkheid werd, maar tegelijkertijd was deze periode heel spannend." Gelukkig waren de recensies goed en was het boek meteen overal te koop. "Als mensen me vertellen dat ze mijn boek niet konden wegleggen, dat ze hardop hebben gelachen, maar ook een traantje moesten wegpinken, ben ik heel blij. Het maakt me gelukkig dat de roman al zoveel mensen heeft bereikt. Inmiddels is er een vijfde druk en onlangs is 'De hot daddy list' een bestseller geworden. Dat dit zo snel en bij mijn debuut al zou gebeuren had ik van te voren nooit gedacht."

'Verleidelijk lekker' gaat over Ilse Oldenbroek, die werkt voor het vrouwenmagazine Claire. Het is haar droom om een wekelijkse column te schrijven en ze is dan ook superblij als ze die kans krijgt. Maar er blijkt een addertje onder het gras te zitten. Het is namelijk niet de bedoeling dat Ilse het onderwerp van haar columns zelf bedenkt, dat heeft de redactie al voor haar gedaan: Ilses strijd tegen de kilo's. Hoewel ze dit thema helemaal niet ziet zitten – zelf heeft ze niet zoveel problemen met haar gewicht – stort ze zich op het afvallen. Haar beste vriendin en huisgenoot Kim steunt Ilse met gezonde salades en haalt haar over om mee te gaan naar de sportschool, waar Kims vriend Stef lesgeeft. Het afvallen valt Ilse zwaar, maar voor een eigen column heeft ze alles over. En gelukkig is haar personal trainer Jasper, bij wie ze zich meerdere keren per week in het zweet werkt, een leuke bijkomstigheid. Dan wordt Ilse gevraagd om een reportage te schrijven over Second love. Als ze hiervoor zelf op date gaat, doet ze een schokkende ontdekking.

'Verleidelijk lekker' is te koop voor 17,99 euro en 'De hot daddy list' voor 6 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden