Afbeelding

Ontmoetingsruimte in Hagesteins dorpshuis feestelijk geopend

Algemeen 817 keer gelezen

HAGESTEIN • De ontmoetings- en praktijkruimte in dorpshuis De Biezen in Hagestein is zaterdag officieel geopend in bijzijn van vele inwoners, sponsoren en vrijwilligers. Voorzitter van stichting Hagestein Vitaal, Cees Hazekamp, opende met een korte speech. Ook werd de sleutel officieel overhandigd aan huisartsenpraktijk Hoef en Haag.

Huisartsen Esther Bleeker en Larissa de With houden al enkele weken op woensdagochtend spreekuur in de praktijkruimte.

Vanaf vandaag (maandag 25 maart) maakt ook fysiotherapie Labato Verduin gebruik van de praktijkruimte.

Na de speech werd er overgegaan op de opening en onthulling van de naam van de ontmoetingsruimte. Dylano van Essen had als bedenker van de naam, de eer om het lint door te knippen.
De ontmoetingsruimte heet vanaf nu Ontmoet 't Hier.

Na de opening konden alle belangstellenden onder het genot van een hapje en drankje een kijkje nemen in de verbouwde ruimte. The Survivors uit Hagestein speelden enkele nummers, waaronder toepasselijk het liedje Dokter Bibber.

Iedereen kon ideeën opprikken voor activiteiten die in de ontmoetingsruimte georganiseerd kunnen worden. Onder de aanwezigen werden er mooie prijzen verloot, gesponsord door de minimarkt en JP van Putten catering. Mensen die ideeën hebben voor activiteiten die in de ontmoetingsruimte georganiseerd kunnen worden, kunnen zich melden via hagesteinvitaal@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden