Foto: nl.123rf.com
update

Gelden stromen binnen voor begrafenis 19-jarige Roos uit Vianen

  •   6043 keer gelezen

VIANEN • Martje Beniest is dinsdag een crowdfundingsactie begonnen om geld in te zamelen voor de begrafenis van haar buurmeisje Roos, het 19-jarige meisje kwam maandag om het leven bij de schietpartij in Utrecht. Woensdagmiddag rond 14:00 uur waren er al 7442 donaties binnen, in totaal 73.708 euro. 

Op de website Getfunded.nl schrijft Martje: 

"Zoals jullie weten is Roos een onschuldig slachtoffer van een laffe daad! Omdat ik wil dat mijn buurman alleen maar bezig is met rouwen om het verlies van zijn lieve dochter Roos en niet met geld bezig moet zijn, vraag ik jullie hulp!"

Volgens Martje heeft haar buurman het niet breed, "om te voorkomen dat hij nog meer financiële zorgen krijgt door dit oneerlijke overlijden van zijn dochter wil ik hem graag financieel ondersteunen door geld in te zamelen". 

De buurvrouw hoopt dat hij door de actie zijn dochter een mooi afscheid kan geven. "Dit geld kan hij gebruiken voor alle rekeningen die op hem afkomen door alles zo mooi en goed mogelijk te regelen omtrent het afscheid van zijn dochter. Helpen jullie mij mee door dit te delen en liever nog door een kleine bijdrage te doen?" 

Doneren kan via deze link
 

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK