Foto: Hans van Vrouwerf

Jaar gratis autorijden te winnen bij jubilerend autobedrijf Kooijman Vianen

  •   834 keer gelezen

VIANEN • Vanwege het 60-jarig bestaan pakt autobedrijf Kooijman Vianen groots uit. Elke klant die tot het einde van het jaar een aankoop doet maakt kans op een jaar lang gratis rijden in een Toyota Aygo of KIA Picanto.

Kanshebbers zijn zowel klanten die een nieuwe auto aanschaffen als kopers van 'kleine' artikelen zoals een fles motorolie. Ook de automobilist die zijn of haar voertuig bij Kooijman brengt voor een servicebeurt maakt kans op de hoofdprijs. Het factuurnummer geldt als lotnummer; aan het eind van het jaar wordt de winnaar getrokken. De actie gaat in op zaterdag 23 maart.

Op deze dag viert Kooijman Autogroep het 60-jarig bestaan met een grote klantenjubileumreceptie waarop de nieuwe Toyota Corolla wordt gepresenteerd. De receptie is van 16:00 tot 19:30 uur, alle belangstellenden zijn welkom. Ook hier regent het prijzen waaronder een kluis met een geldbedrag van 1.000 euro waarvan de klant de helft overmaakt naar een zelfgekozen goed doel.

Zaterdag wordt ook het Kooijman Magazine geïntroduceerd, een eenmalige uitgave die werd verzorgd door Kontakt Mediapartners. In het magazine komt onder meer Arie Kooijman aan het woord, de inmiddels bijna 85-jarige grondlegger van het bedrijf. In het verhaal vertelt hij hoe hij op een dag in 1959 zijn baan in Utrecht opzegde en besloot om voor zichzelf te beginnen. Hij spoedde zich naar zijn aanstaande schoonfamilie in Everdingen waar zijn nieuwe stap met de nodige scepsis werd ontvangen. Of zijn toekomstige vrouw wel een stevige basis aan hem had? "Ik antwoordde: Griet zal nooit iets tekort komen."

In het magazine is ook een plek ingeruimd voor de huidige algemeen directeur Gert Kooijman en zijn echtgenote Saar. Rode lijn in het artikel is zijn visie, heldere lijn en doorzettingsvermogen. Dit laatste heeft ook een keerzijde, beseft Gert. "Ik kan streng voor mezelf zijn. Tijd is mijn grootste vijand." Ook de nieuwe generatie komt aan het woord. Opvallend is hoe gedreven Mick (verkoopleider KIA), Junior (student aan de IVA in Driebergen) en Roos Kooijman (havo) nu al zijn. "Met z'n drieën doen we het later misschien wel nóg beter."

Een klein dozijn medewerkers van de vestigingen in Vianen, Tiel en Utrecht wordt ook vereeuwigd. Veel collega's zijn al jaren, soms meer dan een kwarteeuw, in dienst. Een bewijs van loyaliteit: "Kooijman is een fijn bedrijf, flexibel als je bijvoorbeeld iets mankeert of als er iets speelt in je privésituatie. Als mij daarentegen wordt gevraagd om een halfuurtje over te werken, doe ik dat ook graag."

Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK