Foto: Peter Verbeek

Sani4all maakt naam in de Viaanse regio

  •   153 keer gelezen

VIANEN • Op zoek naar een complete badkamer, toilet of alleen naar accessoires of tegels? Gezien de ruime keuze, de vergaande service en de aandacht die elke klant krijgt is Sani4all een adres waar iedereen slaagt.

Sani4all is een jonge organisatie die inmiddels veertien locaties met landelijke spreiding heeft. De bedoeling is om snel door te groeien naar vijfentwintig vestigingen. Ze worden geleid door franchisenemers die tevens eigenaar zijn. Een van hen is Bas ten Have, die ruim een jaar geleden neerstreek in een pand aan Hagenweg 3e. "Bij Sani4all kan men terecht voor los sanitair, complete badkamers, accessoires en tegels", vertelt hij. "We verkopen uitsluitend A-merken, maar dan tegen internetprijzen. Dat kan enerzijds doordat alle vestigingen centraal inkopen, anderzijds doordat we niet opereren vanuit luxe showrooms, maar vanuit mooi ingerichte bedrijfshallen."

De vestiging Vianen beslaat 1.200 vierkante meter, waarvan 200 voor wand- en vloertegels. In de grootste ruimte zijn veel kranen, badmeubels en andere accessoires te zien. Blikvangers zijn acht showbadkamers, zowel speels als strak, in prijsklassen vanaf 1.995 euro. Voor dat bedrag krijgt de klant een complete badkamer bestaande uit een inloopdouche, doucheset van Grohe, complete badmeubelset, ingebouwd toilet van Geberit en Sphinx, radiator alsmede wand- en vloertegels (exclusief montage).

Bas ten Have: "Online bestellen kan, maar eigenlijk wordt een complete badkamer altijd op locatie samengesteld. De klanten krijgen uitgebreid advies en onze verkoopadviseurs denken mee. Aan de hand van de afmetingen van hun badkamer maken we gratis een 3D-ontwerp. Daarnaast kunnen we, als daar behoefte aan, ook de montage laten uitvoeren. Sani4all kan de producten binnen enkele dagen leveren, terwijl ook de montage op korte termijn kan worden verzorgd." Sani4all Vianen volgt de badkamertrends op de voet. Matzwarte douchecabines en kranen zijn erg in trek, en ook daar is veel keuze in. "Sani4all moet een begrip worden in deze regio. We zijn op de goede weg want gemiddeld leveren we acht complete badkamers per week. De klant weet ons goed te vinden."

Elke donderdag het Vianen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK