• In de Broekgraaf komt een Huisartsenpraktijk.
• In de Broekgraaf komt een Huisartsenpraktijk.

Broekgraaf krijgt Huisartsenpraktijk

Algemeen 3.195 keer gelezen

LEERDAM • De nieuwe wijk Broekgraaf in Leerdam krijgt binnenkort een eigen huisartsenpraktijk. Huisartsenpraktijk De Wiel – ook al actief in Schoonrewoerd en Leerbroek – start een derde vestiging in de nieuwe wijk.

Voorlopig gaat het om een uitgebreide praktijk mét diëtiek en psychotherapie. Bovendien is de mogelijkheid groot dat straks ook fysiotherapie deel gaat uitmaken van het pakket dat De Wiel aanbiedt. In Broekgraaf gaan de artsen aan de slag die nu ook al in Schoonrewoerd en Leerbroek voor De Wiel actief zijn.

Nieuwe arts
"En er komt nog een nieuwe arts bij", vertelt huisarts Christina Noppe, eigenaar van de praktijk. Ze benadrukt overigens dat de beide vestigingen in Schoonrewoerd en Leerbroek in de toekomst 'gewoon' blijven bestaan.

Huisartsenpraktijk De Wiel, locatie Broekgraaf, wordt tijdelijk gevestigd op de hoek van de Kristallaan en het Sportpunt. Later verhuist de voorziening naar de definitieve locatie. Waarschijnlijk gaat het om de zorgsector naast Leerdam Sport, waar ook de nieuwe brede school en een aantal woningen verrijzen.

De vestiging van De Wiel in Broekgraaf is gebeurd in goed overleg met de gemeente en de overige leden van huisartsengroep Hagro.

André Bijl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden